Insta360 One X Travel kit | Bullet Time Bundle + Dive Case + Batterij

159,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Insta360 One X Travel kit | Bullet Time Bundle + Dive Case + Batterij

De Insta360 One X Travel Kit bevat alles wat je nodig hebt voor het maken van de mooiste opnamen tijdens al je vakanties en reizen.

Inhoud Travel Kit:
1x Insta360 One X Dive Case
1x Insta360 Invisible Selfie Stick
1x Insta360 Bullet Time Handle
1x Insta360 One X Battery

De Insta360 Dive Case is speciaal ontworpen voor de Insta360 One X camera en zorgt ervoor dat u de ONE X tot wel 30 meter diep kunt gebruiken. De onderwaterbehuizing is voorzien van een speciale dome zodat u, ook onder water, de naadloze stichting kunt blijven gebruiken. Uw ONE X liever bevestigen op een verlengstuk of selfiestick tijdens het duiken? Geen probleem! De onderwaterbehuizing is namelijk voorzien van een 1/4" statiefmount. Om de behuizing te gebruiken duwt u aan de achterzijde het slot omhoog, tilt hem op en haalt u de achterkant los. Voor een optimaal resultaat kunt u in de onderkant van de behuizing anti-fog inserts plaatsen.

De Bullet Time Bundle bestaat uit de Insta360 Invisible Selfie Stick en Bullet-Time Handle en is speciaal ontworpen voor gebruik met de Insta360 ONE camera. De selfiestick is gemaakt van lichtgewicht aluminium en wordt automatisch herkend door de ONE X camera, welke hem automatisch uit uw video's haalt. De selfiestick is uit te schuiven van 28 tot 120cm. Om de selfiestick aan uw camera te bevestigen kunt u gebruik maken van de 1/4" statiefaansluiting aan de onderzijde van uw camera. Met de Insta360 Bullet-Time Handle kunt u de ONE X camera in een volledige cirkel boven uw hoofd laten maken zonder dat u uw handen op de greep hoeft te verplaatsen.

De Insta360 Batterij is geschikt voor de Insta360 ONE X 360 graden camera en kunt u gebruiken als vervangende of reserve batterij. De batterij heeft een vermogen van 1.050mAh en gaat zo'n 70 minuten mee als deze volledig is opgeladen, het opladen duurt ongeveer een uur.