Insta360 One X Dive Case + Invisible Selfie Stick + Batterij

119,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Insta360 One X Dive Case + Invisible Selfie Stick + Batterij

De Insta360 One X Dive Case biedt bescherming voor uw actioncam tegen water en stof. Hierdoor kunt u de actioncam onderwater meenemen en de mooiste avonturen vast leggen op uw Insta360 One X tot een diepte van 30 meter!

De onderwaterbehuizing is voorzien van een speciale dome zodat u, ook onder water, de naadloze stichting kunt blijven gebruiken. Uw ONE X liever bevestigen op een verlengstuk of selfiestick tijdens het duiken? Geen probleem! De onderwaterbehuizing is namelijk voorzien van een 1/4" statiefmount. Om de behuizing te gebruiken duwt u aan de achterzijde het slot omhoog, tilt hem op en haalt u de achterkant los. Voor een optimaal resultaat kunt u in de onderkant van de behuizing anti-fog inserts plaatsen.

Deze Invisible Selfie Stick is speciaal ontworpen voor gebruik met de Insta360 One X camera. De selfie stick is gemaakt van lichtgewicht aluminium en wordt automatisch herkend door de One X camera, welke hem automatisch uit uw video's haalt. De selfie stick is uit te schuiven van 28 tot 120cm. Om de selfie stick aan uw camera te bevestigen kunt u gebruik maken van de 1/4" statiefaansluiting aan de onderzijde van uw camera.

De Insta360 One X Battery is een originele accu geschikt voor de Insta360 One X camera. De accu heeft een vermogen van 1.050 mAh en een accuduur van 70 minuten. Je kunt de accu gebruiken als extra accu zodat je nog meer videotijd hebt of als vervanging voor de originele accu die bij de camera wordt meegeleverd.